kelikkk la saya pelisss!!

Tips kecantikan Nik Nafisah Marini ~bedak sejuk muntah belut

Sara just nak share tips kecantikan yang sara jumpa dalam youtube ni... ni klip yg diupload pada 2010... dan sekali lagi Nik Nafisah Marini ni masuk nona pada minggu lepas...juga masih lagi mengamalkan bedak sejuk muntah belut...Alhamdulillah selepas keluar nona minggu lepas oder mmg tak putus,sampai ke sarawak org oder ha!..kelam kabut oii makcik ni ,sbb tak pernah kan oder serentak mcm gitu... dalam masa 2 minggu 300 keping terjual! Alhamdulillah sangat..rezeki yg tak disangka2...so stok baru akan sampai insyaAllah selepas cuti sekolah,sesapa yg berminat nak oder boleh Whatsapp sara di 0129504644 atau email ke sararisa_82@yahoo.com.my
kalau nk borong pun boleh,nak sikit pun boleh...

selain untuk mencantikkan kulit dan memaintainkan kulit kita, bedak sejuk jugak boleh merawat jerawat biasa,jerawat batu dan bisul... boleh jugak merawat penyakit kayap (insyaAllah dengan izin Allah...kita ikhtiar)...

Bedak sejuk ni 100% bahan asli tanah liat... boleh juga dipakai pada baby dan kanak-kanak..kalau ada gatal2 dan ruam2...

balik dari tempat panas atau sunburn pun sesuai sbb dia sejukkan kulit... dan please jgn la tanya saya bole ke nak putihkan kulit...rasanya tak de kot..just kulit kita lebih tona sekata,tegang,gebu dan lembut saja :)

selain tu  banyakkan minum air,makan buah n amalkan cara hidup sihat..kata nak awet muda kennnnnn!

#bedaksejukmuntahbelut
#magicclay
#bedakclay
#bedaksejuk
#awetmuda
#100%bahanasli
#backtonature




0 Response to "Tips kecantikan Nik Nafisah Marini ~bedak sejuk muntah belut"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...