kelikkk la saya pelisss!!

peristiwa raya...

Allah lamanya tak berupdate blog ni... sibuk dengan urusan duniawi sangat haha.. Alhamdulillah puasa tahun ni Adan n arissa puasa penuh,walaupun cuaca panas sangat...
Raya tahun ni giliran balik Kota Bharu, so hari sabtu balik KL dulu,mak plan berbuka ramai2,so chek in kat De Palma,berbuka dekat Ruz Alladin,nasi beriani.sedap jugak.tp sbb ramai sangat,so servis sangat la lembab...padahal menu dah tempah siap2 seminggu sebelum tu lagi.
Hari Ahad baru lah gerak balik ke KB,dalam pukul 12.30 gerak dr hotel. Trafik sangat lancar...ada la etengah2 tempat slow je tp tak dela sampai berhenti terus kan... pukul 7 dah sampai rumah papa. kelam kabut sampai2 tu angkat beg n solat jamak zohor n asar dulu huhu...Aman tak berenti mana2 pun sbb takut lambat sampai...

Esoknya hari isnin tidur rumah ayah, selasa balik tido rumah mama,raya pertama tido rumah ayah,raya kedua balik tido rumah mama...kikiki gitu lah kalau ada 2 rumah kan mmg kena bergilir la... kalau yg jauh kan best...cuti seminggu comfirm duk ruah kita je hahaha....

tak banyak gambar yg sempat snap raya ari tu... phone sara buat hal,bateri cepat drain... mmg na kena tukar dah pun... huhuhu... so layan je lah ye... 



ya rabbi mcam mengandung kembar aku masa ni hahaha


raya ke3,on day way balik,singgah kenduri kat besut dulu

me and the one n only adik ipo...


family lengkap sara... ni raya ke3 ni,nak balik dah,
papa,mama,me,aman,angah,dayah,adik zatil,arissa,adam,aiman n ammar


ni pulak pic sekali dengan atuk sara,wan,mak sedara,pak sedara n sepupu.
ehem ehem adik sara pun ada jugak dalam ni hihihi

0 Response to "peristiwa raya..."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...