kelikkk la saya pelisss!!

rezeki Syawal



Alhamdulillah, hujung puasa ari tu tesco ada call n sara menang voucher tesco rm2ribu, saje je masa join contest ni, syarat dia perbelanjaan minimum rm100 dlm 1 resit dah boleh join contest ni,just register kat web je...tak payah nak pos2 borang mmg senang yg amat lah... rezeki lepas 4 resit dapat call terus. 1ribu kena share dgn sesapa syarat dia...so sara share dengan adik sara, kebetulan dia baru pindah rumah baru seminggu sebelum puasa...so bg je lah kat diakan... ringankan beban  dia sikit..ye lah naik rumah baru banyak pakai duit kan...insyaAllah ada rezeki lain kita kongsi dgn org lain pulak...

0 Response to "rezeki Syawal"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...