kelikkk la saya pelisss!!

koleksi novel


semalam kemas2 brg2 dlm rak buku tu....dah berabuk novel2 kesayangan....sejak kawin ni,nak2 bila dah beranak ni..tak sempat nak baca novel...sedangkan tu la hobi sejak dari zaman anak dara lagi...gambar ni antara koleksi novel2 yang sempat bawak...selebihnya tinggal kat umah mama....nanti la kalau ada kesempatan nak amik sume...(kalau hubby tak bising...dia tak suka bawak menda2 merepek dlm keta dia..sebab space tu nanti leh letak menda lain...kihkihkih...tau je la bila sesekali balik kampung!!)...sekarang ramai penulis muda yang berbakat...niat dihati nak jugak la cuba2 tulis novel...hubby pun pernah cakap...cuba la...huhuhu..bila ada masanyer!!....nak update blog pun terkejar...apa lagi nak menulis novel..carik bahan lagi..huhuhuhu...sudahnya..baca jer la novel org lain...hehehe!!

0 Response to "koleksi novel"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...