kelikkk la saya pelisss!!

pusing melaka part 2


awat la aku nampak tembam kat sini?? adesss...ni yg nak hangin nih...(nak kaber la tuh...wakakaka)!!


pas turun dari river cruise kami lepak2 kejap kat taman rempah...tak berapa nampak rempahnya (ke aku yg tak kenal?? heheh)....



adam dapat kawan...umur sebaya...tapi cer tengok awat ler "kawan" adam tu dah ada 2 gigi tapi adam tak de gigi?? lambat nyer!!!


arissa ada awalnya takut nak naik bot...pastu soronok sampai taknak turun eekekeke...



baru pas posing amik gamba ni member aku masa skolah dulu call (na @ G)....dia cakap dia baca blog aku...heheh...beb aku pun rindu kat ko...pe kata ko selalu2 lah melawat blog aku nih...!!



adam yg sekali lagi tengah boring...heheh


kat atas cruise...lupa nak bagi tah...tiket untuk kanak2 2-12 tahun ialah rm2..manakala dewasa rm5 sahaja....rasanya amat berbaloi la sebab dapat tengok pemandangan cantik...walaupun masih dalam peringkat pembinaan....dapat tengok tempat bersejarah dan perjalanannya mengambil masa 30minit kalau tak silap....








adam yang exited nak gi jalan...





hari ni pagi2 lagi adam n arissa dah bangun...exited punya pasal...ekekekeke....




plan hari ni nak gi naik river cruise n naik eye in malaysia...hehehehe....hope tak ramai org sebab hari ni hari isnin,tapi ada gak la org sebab skang kan tengah cuti sekolah....tak tak la sampai kena beratur panjang....hehehehe...




kalau kena beratur boring ler kan...

0 Response to "pusing melaka part 2"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...