kelikkk la saya pelisss!!

dinner ~ pit stop bistro

baru je balik dari makan2....aman nak makan western ari ni...hekhek....punya la jauh sampai ke alor gajah nun....pergghhh....tak sangka kat situ ada bistro...walopun kampung jerk...hehehe....tapi food dia heaven giler...best...sori ye kekawan...lupa nak snap tadi...tak bawak camera....diaorg ni pakai halaman umah je wat bistro,tapi dengarkata chef dia ni dah lebih 12 tahun pengalaman dalam bidang culinary art....(patut la sedap food dia....)...harga pun..huhuhu walopun kat kampung je...tapi harga kelas bistro ler jugak...adehhh!!

3 Response to "dinner ~ pit stop bistro"

  1. SyaNa says:
    3/30/09, 8:47 PM

    ala..len kali jgn lupe snap tau..
    nk gak tgk..
    mana tau leh pegi

  2. sararisa says:
    3/30/09, 8:50 PM

    ye la kak....len kali kita snap...huhuhu nak kena cari camera kecik...senang simpan dalam handbag je kan....huhuhu...kate nak jadi blogger tegar...wakakaka

  3. sararisa says:
    3/30/09, 8:50 PM
    This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...