kelikkk la saya pelisss!!

selamat hari raya aidilfitri 2010

rasanya tak terlambat lagi nk ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin....
tak sempat nk update blog sebelum bercuti hari tu.... tangguh punya tangguh utk packing brg... last minute mesti la kelam kabut...huhuhuhu

7/9/2010 ~ gerak balik KL dlm kul 4ptg,berbuka kat cheras balik tido kat kajang

8/9/2010 ~ gerak ke KB dlm kul 5.30pg selepas sahur,singgah solat di petronas karak
pukul 5.30ptg baru la sampai Kb... sangkut kat jem raub - bentong,
jln slow gile..kereta banyak....huhuhu ditambah pulak dengan cuaca hujan di
setengah2 tempat...alhamdulillah cuaca mendung dan sejuk sepanjang jalan...so
budak2 selesa nak tido je...

10/9/2010 ~ hari raya pertama... rumah agak penuh dengan kehadiran student2 adik yg nak
merasa berhari raya... terdiri dr kaum cina dan india...so raya 1 m'sia la kitaorg
tahun ini... hehehe selepas makan dan acara salam2,amik gamba... terus gerak ke
rumah ayah mertua di wakaf che yeh... lepas solat jumaat gerak ke besut t'ganu
mak sedara sara... mlm tu tido du umah ayah..







11/9/2010 ~ raya ke-2 just temankan kakak ipar pergi beli kain langsir utk majlis kawen dia bulan 11 ni.... raya2 pun kedai ada buka jugak tau...hehhe


12/9/2010 ~ raya ke-3 pagi2 lagi dah sibuk sediakan juadah untuk reunion kawan2 sekolah s.m.k penambang (masa ni sara tinggal dengan mak cik sara di kota bharu dr tingkatan 3 - tingkatan 5)... makan simple je just spaggeti n kuih2... pastu ada yang bawak kek dan kfc..alhamdulillah makanan mencukupi walaupun tak tahu berapa yang nak datang..huhuhu
lebih kurang 30org yg hadir pada hari tu termasuk kanak-kanak...
lepas selesai majlis tu dlm kul 3 ptg...kami gerak ke rumah sedara aman pulak...utk rumah terbuka... mmg kenyang betul hari tu...makan tak berenti dr pagi sampai malam...hehehe



13/9/2010 ~ aktiviti lepak kat rumah ayah je hari ni...makan dan makan...


14/9/2010 ~ acara menziarahi saudara2 yg tak sempat nak singgah tu.. sempat la 4,5 buah rumah hari tu... penatnya..(penat makan...huhuhu)


15/9/2010 ~ gerak dari Kb ke marang dalam kul 11pg... lebih kurang pukul 4 ptg dah sampai di sri m'sia marang... rileks2 kejap...mlm tu keluar makan kat giant (sbb hujan lebat) n pusing2 bandar k.terengganu...balik tido


16/ 9/2010 ~ gerak ke kuantan kul 12tgh dlm kul 4ptg sampai di sri m'sia kuantan... rileks2 kejap... mlmnya keluar makan... pusing2 bandar kuantan


17/9/2010 ~ gerak balik ke KL dlm kul 1ptg...kul 4 sampai di cheras... mlmnya amik kesempatan keluar dating ngan aman... tengok resident evil...since ada org nak tolong tengokkan budak2... yahoo..



18/9/2010 ~ pukul 12 tgh hari gerak ke bukit beruntung rumah abg ipar..beraya kat sana sampai kul 8 mlm baru lah gerak balik ke melaka...
dlm kul 12mlm sampai melaka...terus tido...gile penat...huhuhu



adam sedang menikmati kek hari jadi kak jeni (cik long )hehehe....
19/9/2010 ~ duk umah je chek email,upload gamba,update facebook...update blog!!!
untuk lain2 gamba boleh tengok kat sini:

http://www.facebook.com/album.php?aid=2082953&id=1551653541&l=cc898e26d4



0 Response to "selamat hari raya aidilfitri 2010"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...