kelikkk la saya pelisss!!

2 days 1 night





kalau korang biasa ngan KBS (chanel 391) mesti korang pernah tengok variety show... korea n jepun mmg terkenal ngan rancangan cam ni... idea pelik2 n kelakar... salah satu yg sara layan ialah ranangan ni 2 days 1 night... kelakar sesangat... dulu just tengok kat tv je..skang agak malas nak tengok drama..so sara layan show ni je... kelakar..mmg leh hilang tension..hahaha

serba sedikit tentang show ni:
mereka ni akan melawat tempat2 menarik sekitar korea... memperkenalkan makanan dan tradisi kat sana... apa yg membuatkan rancangan tu menarik ialah setiap kali nak makan mereka kena main game...kalah menang akan menentukan mereka dapat makan,kena wat kerja or tido di tempat yg selesa... game tu plak mmg kelakar dan mencabar... so diaorg ni mmg kelakar..the way diorg berfikir tu yg buat menda tu kelakar...adeh susah nak citer..korang layan je...

0 Response to "2 days 1 night"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...