kelikkk la saya pelisss!!

our 7th anniversary!!

salam,just nak share semalam adalah anniversary kami yg ke 7...
7 tahun baru kan...hehehe
sara kenal mr.hubby 4 tahun lebih kurang kot sebelum kami bertunang dan kawin...
4 tahun tu bukan bercinta tau... sekadar teman tapi mesra...hahaha..kami betul2 bercinta lepas bertunang,
3 bulan bertunang baru lah kawin... alhamdulillah...
dari kawin sampai ke hari ini mr.hubby masih lagi tidak berubah... antara yg selalu dia buat ialah sebelum balik dr opis dia akan call dulu kot2 sara nak suh dia beli pape,kalau makan..makanan yg last tu dia akan tanya sara nak tak? kalau sara tak nak dia akan habiskan...kalau sara nak dia akan bagi pada sara dengan senang hati... tu yg dia tak pernah berubah dari bertunang sampai la sekarang...
harap2nya begitulah sampai bila2 kan...

hari khamis tu kami keluar dating berdua...just pergi tengok wayang n lunch je...lama tak keluar berdua..tiba2 rasa kekok...hahahha


lama tak ambik gambar berdua..ehehe
..yg paling seronok ialah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



                                         panggung tu kitaorg yg punya....hahaha tak de org pun... oppsss... tp kitaorg tak wat 'wayang' ye...tengok wayang je.. hari tu layan citer the adjustment bureau..ok gak la citer... bukan citer action yg selalu kitaorg tengok...kali ni lain skit..hahaha... (matt damon adalah sangat hensem...hahaha)

1 Response to "our 7th anniversary!!"

  1. Ema says:
    3/14/11, 9:28 AM

    hepi enebeseri....... wayang citer ape ni? x de org?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...