kelikkk la saya pelisss!!

cuti sekolah

salam,
kawan2 ke mana cuti sekolah ni? erm... sara nampaknya terperap kat rmah je...huhuhu bosannya... mr.hubby cuti 3 hari tp cuti utk menyiapkan assigment n preparation utk test... bukan cuti utk jalan2 seperti selalu... huhuhu sangat lah bosan..tambah2 dengan budak berdua ni asik bergaduh je... tesionnya rasa... tak sabar nak tunggu sekolah dibuka... boleh lah rehat sikit... rumah pn aman je..


hari rabu lepas kami bawak adam n arissa pergi tengok cerita RANGO. adam first time masuk panggung,masuk2 je dia tanya "mami..alap (gelap)" hahahaha... pastu sibuk duk makan pop corn.. abes je pop corn sibuk ajak balik..adesss tensen sungguh... (lain kali tak mo bawak dah adam :P)
nasib baik la panggung tak penuh..so bawak adam duk kat belakang sekali... takut gak menggangu org lain kan.. biar je dia main panjat2 kat belakang..

overall cerita tu biasa je tak de la kelakar mana pun... nama pun citer utk budak2 kan..hahaha..




hari khamis plak kami ke tanjung bidara... sbb mak suruh survey kot2 ada tempat2 menarik utk family day tahun ini...  ada lah 2,3 tempat yg menarik... so sabtu ni mak datang tengok n decide...

0 Response to "cuti sekolah"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...