kelikkk la saya pelisss!!

kalau dah namanya suri rumah!

sekarang ni amat penat nak buat kerja rumah,nak menyapu dan mengemop pun termengah2,tapi ada satu yg sara nak kongsi dengan mommy2 yg bz... scotch brite!!! yey!!! biasanya sara pakai penyapu traditional tu n lepas tu baru lah mop but sekarang thanks to scotch brite quick sweeper... kerja menyapu n mop jadi lebih mudah n lebih cepat... just basahkan bahagian hijau gelap tu lekatkan balik kat batang dia n zoommm!!! mop n sapu dlm satu masa....yey!! paling besat sbb dia boleh reach bahagian bawah sofa,bawah katil n bawah almari very the easy!! n yg paling suka bila kering takde kesan air kat lantai tu,biasanya kalau pakai mop yg traditional akan tinggal kesan air kat lantai bila kering kan,so lantai akan nampak tak berkilat, bagi yg rasa mengemop tu kerja paling susah nak buat pasni tak lagi dgn produk ni,hari2 leh mop lantai!! lagi2 yg ada anak kecik yg tengah meniarap or merangkak or yg selalu tumpahkan makannan or susu...hehehehe


pas ni mesti korang kata dah takde cerita kot minah ni...hehehe!!

3 Response to "kalau dah namanya suri rumah!"

  1. :: Mrs.Eady :: says:
    7/5/12, 11:30 AM

    dah ade dah mop nih!heeehehee...

  2. sara82 says:
    7/6/12, 9:51 AM

    kannn... dulu sara tak suka mop ni...mr.hubby beli tp terperap je dlm stor...skang ni baru nak pakai..wakakaka...

  3. Anonymous Says:
    9/13/12, 8:07 PM


    Nice your Blog is good :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...