kelikkk la saya pelisss!!

oh my raya!


salam, tak tahu dr mana nak mulakan sebb dah lama sangat tak update blog ni... sebulan berpuasa mmg tak lalu langsung nak update blog,tampah2 kejap baik kejap tak baik... angin mak-mak yong la kot ni ye...maaf lah hehehehe...

Alhamdulillah tahun ni kami sekeluarga beraya di kota bharu kelantan... gerak balik hari rabu (15 ogos) mlm ke kl dulu... bermalam di rumah kakak ipar..sbb esok kami sama2 gerak balik.
khamis gerak balik tp balik ikut k.terengganu n singgah bermalam di marang 1 malam... jumaatnya barulah sampai kat kota bharu dlm kul 12.30 tghari... sempat berbuka puasa dengan ayah mertua,mlmnya barulah balik umah sara akt pcb n berbuka kat sana plak.. 




pagi raya selepas balik dr semayang raya..muka lapar lah ni




anak dara

my hensem boy siap bersamping n berkasut bagai tp kasut baru pakai dlm umah je... keluar jalan2 pakai kasut lama,kasut baru pakai kat tangan...wakakaka

with my papa,mama n lil dongseng... adik lelaki tak balik lagi time nih sbb beraya belah mertua dulu,raya ke 4 baru lah dia sampai...so tak sempat jumpa.


jubah dari hazel butik... nampak tak perut?? tak nampak kan?? hehehe... masa ni baru 24minggu... yey!!!

raya ke 4 kami gerak balik,tp bukan terus balik melaka... dr kb ke penang dulu 1 mlm,pastu ke ipoh 1 mlm,pastu kl 1 mlm... barulah balik melaka... penat tak yah cakap la..walaupun bukan sara yg drive,tp dlm keadaan mcm ni duduk pun boleh penat kan?? huhuhuhu... mkn time raya pun tak beriya sangat sbb sara mcm tak de selera sangat...setakat jamah2 je apa ada depan mata...ermmm
lupa plak nak update pasal pregnancy ni,sebelum balik raya ri tu wat monthly chek up, just naik 1 kg je bulan ni... ok la kan..kata posa...hahaha (walaupun banyak hari jugak den kantoi tak le posa...sbb muntah2,perut masuk angin..tak tahan...huhuhuhu)

tu jelah kisah raya saya... tak de nak snap2 gambo banyak2... (den sogan lah nak snap2 gambo time makan,snap gambo makan2)...


5 Response to "oh my raya!"

  1. :: Mrs.Eady :: says:
    9/3/12, 2:29 PM

    layannn...

  2. nadey says:
    9/3/12, 5:27 PM

    selamat hari raya kak...sowi la lambat wish kan....
    cantek sangat jubah raya,....

  3. sara82 says:
    9/3/12, 10:16 PM

    mrs eady ~ layannn jugak heheh..
    dik nadey ~ samat hari raya jugak... cantek ek..leh tempah satu ekekeke...

  4. Puteri Nurhayati says:
    9/6/12, 3:18 PM

    Lama tak singgah sini. Tahniah ye, Sara, on your pregnancy. Dan selamat hari raya juga. :)

  5. sara82 says:
    9/8/12, 5:07 PM

    terima kasih kak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...