kelikkk la saya pelisss!!

27 weeks

Alhamdulillah, sara dah cecah 27 weeks... semalam pergi chek up timbangan dah cecah 68kg...heeee...po nak buat kan..tp ok lah tak de lah naik mendadak... insyaAllah minggu depan kena pergi lagi untuk mgtt dan amik suntikan apa tah lupa plak...persiapan pun dah 50% siap kecuali bilik untik berpantang nanti belum dikemas sepeunhnya...kemas skit2 je tak larat lah rasanya..nak2 sejak akhir2 ni asik mengantuk je kerjanya...tinggal nak keluarkan katil baby dr stor,yg ni kena tunggu mr.hubby lah yg buat..tak larat nak seret katil yg berat tu..hujung minggu ni pulak ada family day dengan keluarga hubby,acara tahunan yg kami,cuma tahun ni awal skit memandangkan bulan 12 nanti sara dah bersalin n adik ipar sara pun dah sarat masa tu.

jumaat ni ada baby fair kat mitc..harap2 sempat lah nak pergi sana dengan mr.hubby sbb weken tu dah gi family day,sebab hari lain dah tak sempat dah ,baby fair ni cuma 3 hari je...huhuhu...

1 Response to "27 weeks"

  1. Anonymous Says:
    9/22/12, 11:19 AM

    Straight to the point and well written! Why can't everyone else be like this?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...