kelikkk la saya pelisss!!

naik basikal laju-laju

malam tadi mr.hubby ajak pegi tengok wayang..so kami siap2 ke gsc jusco bandaraya melaka...sebelum tu dinner dulu kat vivo ...wah bestnya pasta dia...leh repeat lagi nampaknya..harga pun takde la mahal sangat.. amik show kul 10.30mlm...citernya takde la best sesangat tp boleh la layan tak boring. dalam kul 12.45 dh sampai umah..terus masuk titon..penat eh.... tp ada hatinya nak keluar memalam kan hehehe..

sekarnag sara dah masuk 3rd trimester,so terasa sesangat kepenatan tu...pergerakan pun rasa terbatas je..nak menyapu ruang tamu pun naik semput,tido mlm pun berpeluh2 kadang2 tak pakai selimut pun walaupun air cond sampai ke pagi...tp sara rasa preggnant kali ni lain skit sbb selera makan sara tak serancak dulu,masuk hari ni dah seminggu sara tak makan nasi..duk makan menda mengarut je,sara suka makan buah n masak yg simple2 mcm lempeng,potato pan cake, roti n sekut,,,tu je lah yg sara makan...jgn time nak push baby tak de tenaga sudah la ye...huhuhu..risaunya...

0 Response to "naik basikal laju-laju"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...