kelikkk la saya pelisss!!

aiman's bag

 sekarang ni kala nak keluar jalan2 rasa mcm dah malas nak bawah handbeg...ye lah kadang2 nak dukung aiman lagi.. kalau dulu2 time adam n arissa kecik2 sara bawah handbeg besar dan sumbat semua keperluan baby dlm handbeg sara... sekarang sara rasa mcm tak practical buat mcm tu...alhamdulillah opismate en.suami bg beg galas ni sebagai hadiah...so sara pun isi lah pape yg patut...mari kita tengok..

1.pampers
2.wipes
3.baju ,barut n stokin
4.bedak,lotion,top to toe wash
5.gel gamat
6.diapers mat
7.toy
tambahan bila nak keluar, shawl for mummy (kot2 kena public bf),topi,bantal,kain lap,vicks,puting
 

                                                         buku ni mmg kena bawak gi mana2 kot la kan kecemasan nak kena gi mana2 klinik panel...

0 Response to "aiman's bag"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...