kelikkk la saya pelisss!!

jan 2 2013

semalam tak update blog sbb tak de menda menarik pun hatta semalam ialah 1 jan 32013...aku malas nak update pasal apa yg berlaku semalam sebab rasa mcm cliche sesangat eh?? hehhe...

hari ni pun rasanya cliche jugak ngan org lain atau blog mak2 lain yg sibuk menghantar anak gi sekolah untuk first time... tp nak update jugak sbb tu je citer yg menarik utk hari ni dlm hidup aku...
pagi2 lepas subuh dlm kul 6.15pg gigih kejut anak dara tu bangun mandi,patu kejut adam plak... tetiba en.suami kata pas hantar adam kita terus gi kilinik chek up aiman...adoii kelam kabut nak siapkan ke3-3 serentak pening!!

first hantar arissa dulu,walaupun ada lesen tp sbb dah lama tak drive ada la rasa tak confident disitu...nak2 pulak kereta sume mcm bersayap,terbang! adeiii takoot.walaupun en.suami ada kat sebelah tp kan nak kena focus..focus...focus...! pastu hantar adam,tp sbb aiman dah bising2 mintak breakfast hehee so en.suami pun take over la. hantar adam tunggu lama jugak la nak tinggalkan dia...walaupun adan tak de la menagis meraung2 tp since dia wat  muka kesian mcm tak sampai hati plak nak tinggalkan dia huhuhu...
takut jugak tengok ada la 5-6 org yg duk meraung2,rasanya adam tengok budak2 tu meraung kot tu yg dia pun cam cuak jugak...

dlm pukul 9.30pg terus pergi klinik kesihatan cheng...ni la first time aku gi chek up baby kat klinik kesihatan..adam n arissa dulu chek up kat panel je,so tak de la detail sangat pegi chek2 pastu cucuk dah boleh balik...ni banyak jugak procedure yg kena buat..sepanjang 2 jam kat situ ada 3 kali jugak kena buka baju aiman.pastu ke makmal nak chek darah n air kencing mami,pastu patah balik ke bilik chek up,tunggu lg,pastu jumpa doktor,pastu tunggu lagi jumpa nurse amik injection...oiii bercintanya nak abeskan sume tu...!!
berat aiman 5.4kg!! wah membersar bagai johan... patut la tak tahan dukung lama,rasa sengal2 kat bahu...

ngam2 sudah suem2 tu dalam pukul 12 so terus amik adam,pastu amik arissa pulak,pukul 3.30ptg hantar sekolah petang pulak...

balik rumah sib baik mak mertua dah siap masak tengahari tak de la kelam kabut sangat, aiman pulak sbb dah penat sangat meragam la jugak kejap...sakit bahu duk henjut dia je...

mlm ni mmg dah penat,mengantuk..so sebelum aiman bangun ajak sembang2 tengah malam sara mintak diri dulu lah...sekian  entry tanpa gambar!

0 Response to "jan 2 2013"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...