kelikkk la saya pelisss!!

anak-anak

 salam,lama tak update pasal anak-anak...tak banyak cerita nak dicerita semuanya dah besar n dah tak melekat dgn kita lagi dah huhu...

arissa n adam makin membesar,dah pandai urus diri sendiri,arissa dah boleh siap sendiri time nak kesekolah,kalau nak keluar just sediakan baju mana nak pakai nanti dia boleh wat sendiri,adam pun sama tp still kena perhati jugak time mandi n pakai baju batulkan yg mana senget tolong butang n sikatkan rambut...

aiman dah boleh berdiri,pegang dinding n perabot...dah nak start jalan kot hari ni chek up turun 200gm,misi kata sbb nak ringankan badan n mungkin dia dah start aktif...walaupun makan mmg banyak n 4 kali sehari. masih bf macam biasa walaupun dah try mcm2 puting n susu huhu... misi tak galakkan bf sbb ada sejarah gugur so takut efect pregnency kali ni..nampak nya kena usaha lagi untuk tukar susu!

the coming soon baby baru buat buku merah hari ni, saiz baby ok,berat badan mami 62kg n nasib baik BMI normal so tak payah minum air gula huhuhu...parah jugak kalau kena tu!

harap2 semuanya ok n mami boleh handle sebaik mungkin...alhamdulillah jugak kali ni tak de morning sickness!!

3 Response to "anak-anak"

  1. Miss Mirror a.k.a Sam says:
    10/28/13, 9:49 PM

    Ooo takut effect gugur ye bila BF time pregnant?. Qistina dulu pun mcm tu, masih lg BF walau adiknya dah ada dlm perut, try gak cara kg, tp sampai sana.. bidan tu pulak yg tak nak buat sbb kata dia, kesian Qistina masih kecik lg... last2 BF sampai bersalin.

  2. Rizziela says:
    10/29/13, 10:11 AM

    kena minun air gula la kenangan paling best sepanjang mengandung kan

  3. sara82 says:
    10/29/13, 10:58 AM

    ha ah sis...misi kata bila kita bf rahim kita mengecut so takut janin abort je.. tp setakat ni mcm ok je pelan2 je la cari jalan tukar susu aiman ni huhu takut jugak kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...