kelikkk la saya pelisss!!

hormon??!

as'salam... lama menyepi sbb tak tahu nak cerita pasal apa... kebelakang ni tak de mood langsung tambah2 pulak aiman makin lasak n dah pandai,nak2 kalau nampak sara kat meja pc ni mula la dia menyibuk sekali hehehe... oleh sebab tak tahu nak cerita pasal apa sara just nak bg tau sekarang dimasa2 terluang sara just menonton kdrama yg baru antaranya ialah
  yg ni marry him if you dare... mcm kelakar2 skit,yong hwa CN blue tu nampak hensem plak dlm drama ni n rasanya ni first drama dia kot nampak macho skit hihihi ke hormon aku tak betul?

ni tajuk 'the heirs' n mcm biasa la anak2 org kaya mesti jatuh cinta ngan gadis miskin kan?? sbb tgk citer ni?? lee min ho!! hihihi ok sila salahkan hormon aku!!

1 Response to "hormon??!"

  1. Siti Nadey says:
    10/29/13, 8:44 AM

    yeonghwa tu byk drama dah.....huhuhuhu die mmg hensem yarabbi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...