kelikkk la saya pelisss!!

cepatnya!

   Salam...lamanya tak update...konon2 tahun baru ari tu nak rajin2 update blog hihi, sedar2 dah hujung january dah kita ni kan,cepatnya masa berlalu.

   Sekarang ni sara dah masuk 26weeks ++ so terasa sangat cepat penat dan letih,beza dgn masa preggy dulu...dulu2 muda lagi sekarang dah 31 tambah pulak aiman dah dapat kaki,melasak je dia,keluar masuk 6-8 trip sehari hantar ambik anak2 sekolah mmg terasa sangat penat. mcm mana lah org yg kerja opis ye? kt rumah kalau tak larat boleh jugak baring2 kan.
   
   sepanjang bulan ni tak de la pape yg menarik pun, kena MGTT (minum air gula),pastu result tak berapa cantik so kena plak BSP (test darah setiap 4 jam) pastu kena jumpa doktor untuk review,jumpa pakar pemakanan  atau diatition, pastu kena second round BSP 10 feb ni nanti...adoi penat jugak la sbb kena jumpa n chek up dengan doktor setiap 2 minggu.kesian en.suami sbb banyak kali kena amik half day.

   so cuti cny ni ada family day belah suami,tak pegi jauh pun kali ni kat ulu langat je... so balik nanti lah update tu pun kalau rajin hihi...esok nak gerak tp satu hapa pun belum packing,nampak tak tahap kemalasan aku nih. rasa malas nak gi mana2 pun nak duk umah je.

1 Response to "cepatnya!"

  1. Muhammad Taufiq says:
    3/9/14, 5:59 PM

    Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...