kelikkk la saya pelisss!!

back to normal

selepas raya punya cerita tak de la menarik sangat... tapi tahun ni mmg nampak sangat open house banyak kurang hihihi.. duit dah makin mengecil.apa pun tak pe lah.tak wajib pun kan.ada rezeki lebih bole buat tahun depan.or raya haji nanti.

lepas raya ni cikgu transit arisa bersalin.so makin banyak lah trip sara keluar masuk menyupir budak2 ni...huhuhu.
bayangkan adam keluar 1.05,arisa keluar 1.35.balik rumah kelam kabut pukul 2 or paling lambat 2.15 keluar balik hantar sekolah agama pulak.pukul 6 keluar lagi jemput balik sekolah. huhuhu yang sadisnya mak tak jugak kurus kurus T_T

siang malam la duk doa biar rezeki lebih.kot2 bole cari rumah dekat skit ngan klia..hehe

dgn budak2 makin lasak ni...penatnya lahai badan..otak..mulut nak jerit2!! @-@
ni pun kira syukur banyak dah..laki jenis tak berkira...sempat masak ok..tak sempat tapau je.. baju tak iron anta dobi... kikiki...tapi mmg manjang la yg tak sempat tu kan...eleh eleh mcm tak tau tektik kau hahaha... tah pape la sara bebel ni haha

jendul biru tu amik kat rumah atuk kb.kenangan raya katanya haha..

0 Response to "back to normal"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...