kelikkk la saya pelisss!!

Kedai eco rm2 haul

Assalam, alang2 dah ada pic tu rasa nak update kat sini je....setiap kali balik KB suka sangat gi kedai Eco rm2 tu,kat melaka tak de kedai cam ni hihi... kebanyakkan barang ada je yg mcm mrDiy,daiso, tapi specialnya kat sini semua rm2...yahooo
ni yg shopping trip masa balik raya haji ari tu


buku mewarna org dewasa secret garden (ciplak punya) tp ok lah kertas pun sama kualiti,tp tak tebal la dalam 12pages je. drawing book step by step utk adam,sbb dia suka melukis
rm2 each


bekas besi bertutup n bekas plastik bertutup pun rm2 each


plastic vase tu rm2 utk 2 ketul, sudip2 bamboo tu rm2 utk 3 ketul hihihi suka suka!

mug besi bertutup rm2,senduk plastik rm2 utk 2 ketul,bekas simpan sudu bertutup pun rm2 je

sebekas magicpen rm2 (kalau kat daiso rm5.30), note book + pen rm2 each saje beli lebih,arissa nak bagi bestfriend dia

bekas air rm2 utk 2 biji ni tak besar pun dalam 500ml je

alas kaki rm2 each, yg love love tu kecik je tp lembt gebu2...sara letak kat depan meja make up

kitchen towel yg besar,comelkan gambar dia...cari punya cari tak de dah tinggal selai ni je ada

toys

pengikat langsir rm2 each kena beli 2 la kan

toys

shopping bag pun rm2 besar gedabak cam ni

hook utk bilik arissa  rm2 utk 3pc ni

tu je nak kongsi.... kalau jumpa keda eco sila la masuk,macam2 ada dalam tu.


2 Response to "Kedai eco rm2 haul"

  1. deeni says:
    10/13/16, 5:03 PM

    Lain kali jumpa kedai rm2 ni nak masuk la. Cm comel-comel je brg dia

  2. sararisa says:
    10/27/16, 7:32 PM

    mmg comel2 brg dia...puas hati la setakat brg plastik kan hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...